www.sweetchili.dk

Den lyserøde elefant

Nej, du har ikke røget noget du ikke burde. Titlen er god nok, og navnet på en helt ny Instagramprofil. 

De sociale medier giver virksomheder mulighed for, at brede deres marketingskampagner ud på en anden, og meget mere aktiv måde end før. Der kan teases. Der kan aktiveres. Og der kan kommunikeres.

Og som regel er ingen i tvivl om hvem der “taler”.

Men det hænder at der dukker nye profiler op på de sociale medier, hvor selv vi Social Medie nørder, kommer til kort, og bliver i tvivl om, hvorvidt der er en virksomhed bag profilen. Eller om det blot er en privatperson, der får sin daglige dosis af adrenalin, hver gang et nye like bliver registreret.

En af de nye profiler er Instagramprofilen Den lyserøde elefant.

Det første “billede” blev lagt ud den 28. september 2014, og blot 1,5 måned efter, har hun over 38.000 følgere.

den lyserøde

Jeg skriver hun, da hun på Instagram beskriver sig selv som; En kælling, der er træt af kællinger.

Instragram er et fotomedie. Men hun benytter sig ikke af billeder i traditionel forstand, men af en tekst i et billede. og med samme tone-i-tone baggrund.

Hun skaber billeder ud af tekst.

Retorikken på hendes side er hård. So, ko og kælling flyver frit og alle LIKEr og griner. For bag de små rå historier, er der også en gran af sandhed. Og det rykker målgruppen, som er den meget unge modebeviste pige.

Er elefanten et par jeans?

Er Den lyserøde elefant et tøjbrand, der teaser inden lanceringen? Et nyt magasin der snart ser dagens lys? Eller sidder der en ung pige bag, der bare er træt af andre piger?

Det sidste er for kedeligt og måske også en tand for trist. Så jeg  håber, at lanceringen er nær, og vi snart bliver vidne til, hvordan man kan skabe opmærksomhed omkring et nyt brand, på en helt ny og anderledes måde.

Tager du en tur forbi hendes Instagramprofil, så garantere jeg ikke for den gode tone. For den findes ikke. Men til gengæld er hun ærlig. Og lidt sjov.

Hun bliver interessant at følge.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Var du tilfreds med det du læste?

Vi har ingen reklamer på bloggen, men du er altid velkommen til at give et bidrag til den næste artikel på mobilepay +45 40409028.