www.sweetchili.dk

Der ligger en død under bearnaisen….

Pastis er kommet for at blive – tror jeg. Mange restauranter og barer i København åbner med stor ståhej og masser af spalteplads i medierne og så går der 1 måske 1,5 år, så er de lukket ned igen. For det kræver mere end blot god mad at holde skindet på fisken og omsætningen svømmende.

Det har Pastis formået – altså indtil videre.

Der er næsten altid mange mennesker. Og veninderne taler alle, om Pastis’ bøf béarnaise,  med små mad-glade stjerner i øjnene. Og jeg kan selv kun sige god for deres Moules, som smager som sådan en moules-ting skal smage. Deres vin er såmænd også helt som den skal være og brødet er blødt, lækkert og absolut så sprødt at det nok ikke er godt for appelsinhuden på lårene. (nix, jeg er ikke paleo’erner).

Men – nå alle de madroser så er smidt ud på bloggen her, så kommer der altså også et lille MEN.

For skal jeg være ærlig (og det skal jeg jo helst), så syntes jeg der er røvhamrende kedeligt. Jeg ved ikke om det er indretningen eller hvorvidt den er bygget ovenpå en dyrekirkegård (ser vist for mange gysere) eller man bare konstant sidder i træk derinde eller hvad det er der gør, at jeg ikke syntes der er særligt hyggeligt og sjældent selv foreslå at vi spiser derinde.

Og den eneste grund til at jeg alligevel altid har en god aften, er selskabet, og ikke stedet.

Men – hey, sådan er vi jo så forskellige. Jeg siger dog alligevel pænt tak for mad til kokken, og smider lige et link ud http://bistro-pastis.dk  sådan af ren høflighed, hvis nu du vil ind og smage bøffen og se hvad jeg mener.

Og jeg hører da gerne, hvis du også mener der ligger en kirkegård nedenunder….

pastis

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Var du tilfreds med det du læste?

Vi har ingen reklamer på bloggen, men du er altid velkommen til at give et bidrag til den næste artikel på mobilepay +45 40409028.