www.sweetchili.dk

Der mangler krydderi og kærlighed.

 

Vi var tre veninder der havde glædet os til at spise på Gran Torino på Nørrebro.

Indretningen var super cool og betjeningen venlig. Som i rigtig venlig. Og selv den billige hvidvin fra  “hanen” var overraskende god. Så forventningerne var høje da vi bestilte.

Men desværre er der ikke mere godt at sige om det sted.

For maden var altså kedelig.

Pizza Margherita, som det italiensk inspireret sted burde have kælet for, var intetsigende.  Havde man været en tandløs uden smagsløg, ville den have været perfekt. For der manglede både krydderi og kant. Også i kanten. Men hey? Hvad kan man forvente for blot kr. 100,00 tænkte jeg.

Jeg forventede dog mere.

Pizza Sardegne, med trøffel, lignede en smelte gang ost med orme i. Hvis man kunne se bort fra den ekstreme fede ostesmag og fangede en lille “orm” på gaflen, var der dog lidt mere smag.

Mit gode selskab bestilte også en lidt dyrere ret, Kr. 200 for en pasta med hummerkløer. Der var kun eet ord fra veninden om den lille sag. Tør

En dessert Cannoli skulle prøves. Sprødt rør stod der. Men den dag var der intet sprødt over det rør. Det smagte som havde det stået i et par dage i et køleskab, og der mistet både smag og sprødhed.

Gran Torini

Men ros skal de have. For da vi fortalte betjeningen at desserten smagte af ingenting, så fik vi en Tiramisu, der smagte af lidt mere. Den smagte af kr. 50,00. Hverken mere eller mindre.

Vi fik også en antipasti Misto som starter. Spændende? Nix. Men spiselig.

Jeg ved det er svært at lave god mad til ingen penge. Og man som kunde, bør justere sine forventninger derefter.  Men jeg havde en forventning om, at når man har en restaurant hvor der er så stort et spring mellem hovedretterne, fra kr. 100 til 200, så bør man måske kunne smide lidt kærlighed og krydderi i de billige retter også.

Hvad man mister på karusellerne, vinder man jo på gyngerne.

I burde nøjes med at kalde jer Torino. Der er intet stort over det sted.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Var du tilfreds med det du læste?

Vi har ingen reklamer på bloggen, men du er altid velkommen til at give et bidrag til den næste artikel på mobilepay +45 40409028.