www.sweetchili.dk

Tror du på mirakler?

Det er ikke alle mirakler der virker, men det gør beautyblogge til gengæld. For efter at have læst mange af mine kollegaers lovprisning af Garniers, The Miracle Creme, fandt jeg mig selv stå i Magasin du Nord og købe mit første lille mirakel.
Da jeg normalt er en glad bruger af den mindre prisvenlige franske Filoga serie til ansigtet (ikke øjnene, men mere herom på et andet tidspunkt) og er meget tilfreds med dens evne til at arbejde mod tyngdekraften, så har jeg dog kunne konstatere, at produktet er skabt til en anden verdensdel end vores. For der er bare ikke fugt nok i den serie. Så ifølge Magasins normalt top kompetente piger, ville det fugtgivende mirakel fra Garnier, være en  prisvenlig løsning ovenpå Filorga.
Til det kan jeg blot sige – nej!
124823-ProductPage_350x262
The Miracle creme fra Garnier, er en hurtig løsning, der efterlader din hud virkelig pæn, selv uden foundation, men brugt hver dag og på sigt, kan den altså lave ulykker. Efter 3 uger er jeg begyndt at ligne en der er kronisk forkølet, med tør hud på begge sider ved næseborerne.  Noget der kun sker, når det jeg bruger, bare ikke er godt nok.
Så inden du overvejer at investere i dette lille mirakel, så får du lige dagens filterløse mening om den lille sag;
 Brug denne creme når du har en grå dag  – men ikke til en grå måned.  For så mange mirakler er der ikke i den tube.
…. og nu vil jeg finde et andet mirakel til den nye tørre hud om næsen
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Var du tilfreds med det du læste?

Vi har ingen reklamer på bloggen, men du er altid velkommen til at give et bidrag til den næste artikel på mobilepay +45 40409028.