www.sweetchili.dk

En kølig kaffe…

Sidder på Coffee Factory, eller hedder den egentligt bare CF? Men der er stadigvæk nok varme i luften her i starten af oktober, at jeg med et par ekstra trøjer kan sidde udenfor og drikke kaffen.

Det er et skægt sted. Det er stamcafé for rigtigt mange. Også for mig. Eller rettere, det var det i starten og de første mange år, men stedet er lidt ved at miste sin charme. Charmen er ligesom proportionelt dalende i takt med indehaverens smil, når hun ser at man sidder med sin Mac. Selvom jeg altid følger de uskrevne “regler”;  “købe en ting i timen” og derfor jo er lige så købestærk, som alle de andre der sidder og spytter i latten, imens de sludrer om sidste bytur eller chefen på bureauet, så er jeg begyndt at føle mig som en ubuden gæst. Tror sgu ikke hun gider “det arbejdende folk” 😉 Desværre – for gl. kærlighed har svært ved at ruste – altså lige når det handler om en god latte.

Varmen er røget, uden at kaffen er blevet kold.

.

Coffee Factory

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Var du tilfreds med det du læste?

Vi har ingen reklamer på bloggen, men du er altid velkommen til at give et bidrag til den næste artikel på mobilepay +45 40409028.