www.sweetchili.dk

Hartmann og hunden

Jeg har det med frisører, som jeg har det med en gynækolog. Det er ikke alle der får lov til at rode rundt i det der er mit. Så de er valgt med omhu. Og mit valg har længe været Cille fra Hartmann og Schæfer.

Jeg har fulgt Cille fra hun var hos Zimmer:Sonne til nu, hvor hun har sin egen salon. Den har hun åbnet med Emil og de er sgu seje de to.

De har fravalgt den sikre løsning, hvor andre tager ansvaret for husleje, feriepenge og moms og har nu kastet sig ud i at være deres egen chef.
At de også deler bopæl, seng og hund, virker ikke som en ulempe, men tværtimod salonens fordel, da stemningen altid er super hyggelig.
frisør

I dag gik jeg fra langhåret til et eller andet sted midt imellem langt og kort. Resterne ligger på gulvet.

Jeg er forårsklar.

 

…. de hedder Hartmann og Schæfer, et navn der i min optik, altid er så svært at huske, at jeg altid skal google #frisør og #Ryesgade når jeg skal have booket ny tid. Så jeg har foreslået at de hedder Hartmann og Hunden. Den var Cille (Schæfer) dog ikke helt vild med… 😉

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Var du tilfreds med det du læste?

Vi har ingen reklamer på bloggen, men du er altid velkommen til at give et bidrag til den næste artikel på mobilepay +45 40409028.