www.sweetchili.dk

Hotel Sankt Petris café er hoppet på ølvognen

Der er sket nyt og andet i Sankt Petris Café ud til Krystalgade. Det der var blevet lidt støvet og et synligt levn af noget der var hot i 90’erne, er nu blevet rystet og rykket og blevet noget helt andet.

Med designtoner, der får mig til at tænke dansk og Bakken, har de løftet og lysnet deres cafe, der nu står klar til gæsterne, med det lækreste åbne køleskab, der får enhver ølentusiasts mundvand til at løbe.

 

hotel sankt petri øl

Et køleskab de kan være stolte af.

Indretningen er lysnet og møblerne nye. Træ, hvid og en god grøn farve, er grundtonerne i indretningen og et nyt menukort er lagt ud.

stolene hotel sankt petri

Er det pænt? Det er smag og behag. For det er ikke grimt. Det er blot nyt. Og med de små toner af danskhed lagt ind i det nye, er det nok ikke helt skævt, set i forholdt til hotellets internationale gæster.

Det eneste der helt sikkert burde ændres, var deres menukort. Et sort plastikomslag med print af menuerne. Krøllet og med dagens mange fingeraftryk som små kedelige fedtpletter. Lige det, var ikke et designhotel værdigt.

Tør fingerne og skift menukortet ud, og jeg kommer igen og smager jeres øl og jeres mange nye sandwich.

Lysten den dag, røg ved menukortet.

Tillykke med jeres nye sted!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Var du tilfreds med det du læste?

Vi har ingen reklamer på bloggen, men du er altid velkommen til at give et bidrag til den næste artikel på mobilepay +45 40409028.