www.sweetchili.dk

Je t’aime

Det var næsten kærlighed ved første blik, da jeg faldt over Je t’aime på Dybbølgade. En prisvenlig fransk bistro, med madhjertet på rette sted.

Med Homo-vennen som dagens middagsselskab, kastede vi os sultent over menukortet.

Dagens gode selskab bestilte dagens fire-retter-til-250,00 bud, hvor jeg nøjes med en hovedret til kr. 100,00. Som en rigtig tøs, fik jeg dog mulighed for at nappe med på vennens tallerken.

Hans menu bestod af en frisk Laksetatar, en kold Kartoffelterrin, en svinekotelet med en lille salat og som dessert Mazarinkage. Og der var kun to kedelige kommentar til disse fire retter og det var, at Kartoffelterrinen, smagte lidt kedeligt af kartofler, men til deres forsvar, var det jo ikke det værste, den kunne smage af. Svinet havde vist været en buttet en af slagsen, i sine levende dage, og ville have vundet klapsalver fra vennen, hvis svinet var kommet med andet tilbehør end fedtkanten og den tilhørende salat.

Mazarinkagen, nåede jeg ikke at få fingrerne i. Om det var fordi homo-ven var ved at blive kold i røven og bare ville hjem eller fordi at desserten var fantastisk,ved jeg ikke, men ned røg den, før jeg nåede at tænke; ekstra gaffel. Så jeg formoder den var god.

Jeg fik en Coq au Vin med tilhørende salat, hvor kokken havde lagt hele sit hjerte. Den salat, fik mig til at tabe mit. Det var en sød detalje og et tegn på, at der er både er tænkt over mad og koncept på byens nye bistro. Og Coq’en, ja, den var hvid og sprød, helt som den skulle være. Den manglede lidt salt, men sat på gaflen med salaten lavet med hjertet, gik det pludselig op i en højere enhed.

Billede

Vi bestilte et glas vin hver, og der må jeg  komme med en lille advarsel. For stedet åbner flasken og sætter den på bordet og du betaler for det du drikker, og det er dælme smart, af det sted. Mere siger jeg ikke her 🙂

Betjeningen, var så venlig og så sød, og havde han husket vennens dessert lidt tidligere, havde det været ren kærlighed herfra. .

Før bistroen, lå den ældgamle bodega, Yrsa. Je t’aime har valgt at genbruge en del af de små sjove detaljer fra bodegaen, som bar og det smukke stuk og de lidt gammeldags møbler. Det holder på en ret cool måde, der midt i det trendy Vesterbro.

Navnet er genialt, set udfra et social medie synspunkt. det indså jeg, da jeg ville tjekke min ven og mig selv ind på facebook, og han kiggede på mig og sagde; dét gør du altså ikke. For der ville jo have endt med at stå; homo-vens navn Je t’aime. 🙂

Og den kærlighedserklæring fra en hetroveninde, var lige en tand for meget for vennen den aften.

Men jeg smider den så videre til stedet, for der var klart flirt i luften mellem stedet og mig, og jeg er sikker på at jeg kommer tilbage.

Er det tid til lidt fransk kærlighed, kan jeg kun anbefale Je t’aime.

https://www.facebook.com/jetaimevesterbro?fref=ts
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Var du tilfreds med det du læste?

Vi har ingen reklamer på bloggen, men du er altid velkommen til at give et bidrag til den næste artikel på mobilepay +45 40409028.