www.sweetchili.dk

Jeg blev helt stum…

Elsker når plakatpusherne har sat noget op der fanger mit øje. Men jeg måtte efterfølgende google mig frem til, at det er en reklameplakat for Betty Nansen’s teaterstykke; “Ondt blod”.

Markedsføring er mange ting. Det her er ikke een af dem, når man som forbruger, ikke kan gennemskue, hvad budskabet er og for hvem. Altså ud over, at man skal holde sin kæft.

Men som plakat, er den cool, og efter min lille surf på nettet, fandt jeg også ud af, at min ynglings-rapper Zaki er med. Så måske skulle man svinge sig op på cyklen, og forbi Betty Nansen her en kold efterårsaften, for at se om stykket er lige så cool?

To be continued….

psstt… http://www.bettynansen.dk/ondt-blod.html – Linket lagt ind, hvis nu der er andre end mig, der vil i teateret. Og nej, har ikke fået et krone (eller en gratis billet) for at lægget linket ud. Det kommer fra hjertet 🙂

holder jeres kæft

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Var du tilfreds med det du læste?

Vi har ingen reklamer på bloggen, men du er altid velkommen til at give et bidrag til den næste artikel på mobilepay +45 40409028.