www.sweetchili.dk

Jeg fik et ordentligt lag

Så fik jeg købt de første forårsfarver til neglene. De er fra & Other Stories og det skal ikke være en hemmelighed, at jeg er fan.

At de er nemme at lægge på, er jo en fordel når man ikke er verdens bedste til at sidde stille og pernittegøre sine negle med omhu.

Men at de også kan overleve en forårsrengøring og fingerne i Ajax, så er de nu også blevet en favorit.  Og til kun kr. 55,00/stk.

 

other stories

Ikke fordi det skal være billigt for enhver pris. Tværtimod.

Så derfor er det også godt, at de ikke er testet på dyr og at der iflg. historiefortællerne hos PR bureauet, ikke har siddet små indiske drengehænder og samlet produkterne. To vigtige ting, man bør tænke over, når man køber billigt.

Alle deres neglelakker er lavet i Frankrig og luxembourg. Og ja, resten kan du læse dig til HER.

Det kan lade sig gi’ sig at købe billigt, godt og med omtanke.

Ekstra opdatering den 8. april 2015. Jeg har nu prøvet den lyserøde farve. Den fungerer til gengæld ikke som den brungrå. Den er svær at lægge på pænt og ensartet. Øv.

Psst… der også et dansk mærke der kan det samme. https://www.sweetchili.dk/ingen-farve-kattepoter-til-mig/  Just saying 😉

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Var du tilfreds med det du læste?

Vi har ingen reklamer på bloggen, men du er altid velkommen til at give et bidrag til den næste artikel på mobilepay +45 40409028.