www.sweetchili.dk

Lashplus går til filmen…

Få lange øjenvipper. Igen. Og igen. Og igen.

Lashplus der sælge øjen-serum, der ifølge dem selv forlænger dine vipper, binder dig samtidig fast på et månedligt abonnement, hvor du efterfølgende bliver trukket for et beløb der er 10 gange større end det gode tilbud du fik. Og det eneste du kan gøre er, at få lukket dit kort og få et nyt.

Lashplus har allerede været gennem hænderne på mange medier. Her i november 2016, hvor DRs Kontant kunne fortælle hvordan pigerne blev fuppet, for dengang stod “abonnement” med småt. Men det har ikke stoppet drengen bag. For han fortsætter. Og selvom han ikke er blevet klogere, ser det ud til at han er blevet smartere.

Se med her, hvordan svindlerne svindler. For intet er altid som man tror det er. Nogen gange er der bare flere landingspages.

 

 

 

Her er flere artikler om manden bag lashplus.

Kylie-cosmetics.dk er et abonnement på lashplus

Sunfly flyver fortsat

…..her på minichili-redaktionen har jeg ingen gratis praktikanter der kan korrekturlæse alle mine indlæg, og jeg når det ikke selv. Så jeg tager forbehold for løsslupne kommaer og syrede tastefejl. Håber dog de kan underholde, mere end de kan forarge,
Kunne du bruge artiklen til noget, eller ønsker du at jeg skriver en ny? Så vil jeg være glad for en donation for den underholdning du mener du fik. Og skriv gerne hvilket ønske du har for din mønt. Du betaler. Jeg skriver. Både før og efter. Jeg takker for den gode tanke på min mobile Pay: +45 40409028

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

REKLAMEFRIT OMRÅDE

VAR DU TILFREDS MED HISTORIEN? SÅ SEND GERNE EN MØNT PÅ MOBILEPAY +45 40409028 TIL AT HOLDE DOMÆNET IGANG OG KAFFEN VARM, IMENS JEG SKRIVER DEN NÆSTE.

ALT FRA 1 KR. TIL 1 MILL. BLIVER MODTAGET MED LIGE STOR TAKNEMLIGHED.

TAK!!!