www.sweetchili.dk

Var det blind kærlighed?

Var det blind kærlighed fra publikums side? Jeg endte min Roskilde festival 2014 ved Orange Scene, for at høre en af de største legender indenfor soulmusik. Og blev det en ægte orange følelse? Både ja og nej.

Rent musikalsk var jeg faktisk skuffet. Men gudskelov for Stevie, lader det til at jeg var blandt de få.

For efter Stevie Wonders koncert på Roskilde festivalen, kan jeg læse på alle medieplatforme, at jeg og min søster, og åbenbart Ekstra Bladet, lader til at være de eneste, der ikke mente Stevie kunne synge den koncert op.

Og jeg kom endda med de bedste intentioner. For jeg syntes han er skøn. Røvhamrende sympatisk og et musikalsk geni, med de fleste hits nogensinde. Og det mente jeg også der på plænen foran scenen. Men han havde også flest fællessange, og det virkede som om, han bare ikke havde stemme til den koncert.

Musikalsk var det altså en elendig koncert.

Politikens anmeldelse
Politikens anmeldelse

 

Til gengæld, var vi det fedeste publikum. For hans hit er udødelige. De lever både med – og kunne vi høre til aften – uden ham.

Koncerten var en fest, jeg ikke ville have undværet. Men en af dem, hvor man går tidligt hjem – og ikke fik kysset.

…. og så undrer det mig, hvor forskelligt et indtryk medierne og undertegnet kan have af en og samme koncert.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Var du tilfreds med det du læste?

Vi har ingen reklamer på bloggen, men du er altid velkommen til at give et bidrag til den næste artikel på mobilepay +45 40409028.