www.sweetchili.dk

Ugens blog-roser går til Charlotte Torpegaard

Roser rocks, især af den slags, man giver andre. Og dem skal man ikke være nærig med at dele ud af. Derfor vil jeg løbende smide et par blog-roser til andre i blog-universet der gør det rigtigt godt.

I dag sender jeg en virtuel buket blog-roser til www.ilovebeauty.dk.

Flowers

En blog der burde være lige så vigtig del af en kvindes daglige læsestof, som afrensning er for hende ansigt. For vi husker jo at rense af – gør vi! 🙂

Kvinden bag bloggen er Charlotte Torpegaard, der altid formår at formidle det lille tøse-ekstra, på en dybt professionel måde. Man er ikke i tvivl om, at hun ved hvad hun taler om, og at hun altid er først med det seneste.

Der er altid gode beautytips at få på hendes side, og var det ikke for hendes små personlige kommentere og historier (som jeg dog godt kunne bruge lidt flere af), så kunne man tro, at man sad og læste i et gratis eksemplar af Elle eller Cover.

Har du spørgsmål om produkter, behandlinger eller lignende, har Charlotte Torpegaard også lavet en beauty livlinie – så intet råd er for dyre. For også dem, får du gratis med i Charlottes blogverden. Totalt overskudsagtigt, for en gratis blog.

 

ilovebeauty

 

Charlotte fik mig engang til at returnere en rensecreme. Jeg skrev på Instagram (med hashtagget #beauty, naturligvis)  at jeg var i tvivl, hvorvidt dagens køb var det rette. Det mente hun så ikke det var, så den røg tilbage. Tak Charlotte, for det var rigtigt set. For den ville ikke have været fugtgivende nok til min daværende ret så tørstige vinterhud. 🙂

Charlotte er alle vegne. På blog, på Facebook og naturligvis på Instagram, hvis ikke hun lige er forbi Elle eller God morgen Danmark på TV2.

CHARLOTTE er en sej beauty formidler og “I (really) love beauty” og hendes blog.

Så jeg smider et par håndtegn (med velplejet negle i sæsonens Nude farve) til Charlotte, for at gøre det fantastisk i blogland.

Følg Charlotte på www.ilovebeauty.dk.

 

 

Følg med på min blog og se hvilken blog, der næste gang får et par fashionable håndtegn og en buket blog-roser herfra – for at gøre det godt i blogland.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Var du tilfreds med det du læste?

Vi har ingen reklamer på bloggen, men du er altid velkommen til at give et bidrag til den næste artikel på mobilepay +45 40409028.